FIRE SALE!Upp till 80 % rabatt på alla produkter från Horze & B Vertigo! *
Spara nu

Back on Track Amanda ullmössa

Produkt-ID: 313912

kr 315,00
(Priset inkluderar moms)
Back on Track Amanda ullmössa
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track Amanda ullmössa
kr 315,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Amanda ullmössa
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • Designad med det revolutionerande keramiska Welltex-materialet, fulländad med snygg fuskpälstofs som ger mössan en riktig wow-faktor
  • 30 % ull och 70 % akryl Tofs 100 % polyester
  • En storlek passar alla

Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra
0 Gillar

Inte mer kallt i huvudet med denna hatt. Å andra sidan kan det ibland kliande i sömmarna.

Storlek: Normal
Foder når bara halvvägs upp i hatten
0 Gillar

Jag har länge varit fan av Back on Track-produkter och har många av deras ryttertillbehör. De hjälper mina lederna oerhört och är utmärkta för att behålla värmen med mina raynauds (dålig cirkulation). Jag hade tidigare köpt sin andra hatt utan pompom men tyckte att den var väldigt liten på huvudet (trots större storlek) och inte särskilt smickrande så jag var glad att se den här nya stilen och köpte den omedelbart. Men jag var tvungen att returnera den som fodret insidan (dvs. Back on Track-materialet som behåller värmen) når bara halvvägs upp på hatten. När hatten är stickad betyder det att det finns hål i stickningen och hela överdelen utsätter huvudet direkt för den kalla luften som ett resultat. Om detta var helt fodrat skulle det vara perfekt men som det för närvarande håller det inte toppen av huvudet varmt. En verklig skam eftersom stilen är riktigt fin och den ser bra ut på. Snälla tillbaka på spåret helt över hatten !!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.