JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu
-20%

Horze allroundväska

Produkt-ID: 44092

kr 319,20
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze allroundväska
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze allroundväska
kr 319,20
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze allroundväska
Beskrivning

Beskrivning

Packa allt du behöver för att resa i denna robusta, slitstarka och generösa allroundväska.


Bär allt från din sadel till all ryktutrustning i denna stora allroundväska. Snygg, djupblå väska med Horze-märke och logo är tillräckligt stor för att rymma all din tävlingsutrustning. Denna hållbara väska har breda bärhandtag som gör det enkelt och bekvämt att bära väskan. Ett kardborreband fäster ihop bärhandtagen för enkel transport.


Egenskaper:


  • Allroundväska av stark polyester
  • Hållbar dragkedja
  • Dubbla handtag
  • Generös allroundsväska
  • Klar Horze-logo på sidan

Teknisk beskrivning:


100 % Oxford polyester-väv. 68 cm lång. 34 cm bred. 40 cm hög.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Rymlig väska Horze
0 Gillar

Jag tog en Horze-väska förra året och köpte en väst och byxor. Väska - en vacker mörkblå färg, med breda, bekväma handtag. På grund av närvaron av anslutningsmunstycket klipps inte handtagens handtag, det är bekvämt att bära påsen. Rymlig - allt du behöver är placerat. Tyg - starkt lås av hög kvalitet. Under ett års konstant användning, intakt, utan skador.

Storlek: Normal
Nöjd med den här produkten
0 Gillar

Jag ska på en LWSC rolig show i helgen och behövde något bra för att hålla alla mina saker, men det behövde inte vara en bagageutrymme. Fantastiskt material, bra hållbarhet, bra färg, och är definitivt tillräckligt stor! Verkade lite dyrt men inte dåligt. Det är lite vanvittigt när du öppnar det för att ladda dina saker i och för att bära, men totalt sett är jag inte besviken och skulle rekommendera den här produkten.

Storlek: Normal
Mycket vacker väska
1 Gillar

Mycket stor väska (grooming box / matta / grimma .....) en väska för klasser! Perfekt och dessutom är det väldigt vackert att rekommendera +++

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.