SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze Mobile Holder midjeväska

Produkt-ID: 44361

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Mobile Holder midjeväska
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Mobile Holder midjeväska
Beskrivning

Beskrivning

Ha din mobiltelefon nära till hands när du rider i detta enkla midjebälte.


Förvara nycklar, telefon och andra småsaker i den här vattentäta midjeväskan. Den är tillräckligt stor för att rymma dina värdesaker utan att bli i vägen. Du kan rida ut i lugn och ro och veta att telefon ligger säkert i händelse av en nödsituation.


Egenskaper:


  • Midjeväska för mobiltelefonen
  • Vattenavvisande
  • Förvara nycklar och andra småsaker
  • Reflexkant för synlighet när du rider i mörker

Teknisk beskrivning:


100 % polyamide/elastan.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfect!
0 Gillar

Mycket bra rumpväska med super passform runt midjan. Den enda nackdelen är om du har en något större mobil med ett "klaffskydd". Jag måste ta bort locket för att passa det.

perfekt
0 Gillar

Fungerar otroligt bra, även för stora mobiltelefoner. Helt perfekt när du inte bär en jacka för att bära den runt magen. Remmarna är gjorda av mjukt stickat för att passa alla

Horze mobilhållare midjeväska
2 Gillar

Den här produkten är fantastisk. Bra ställe att hålla mobiltelefon, nycklar, ID och godis. Mycket bekvämt att rida i dig vet inte ens att du har det på. Glad att jag har det. Min vän lånade det redan.

Mycket bekvämt
3 Gillar

Har haft denna väska både via munnen och genom att träna på banan och i båda situationerna glömde jag nästan att jag hade den på, så jag är väldigt blyg för den. Om det finns ett minus är det att du blir lite varm under den eftersom den är gjord av ett mycket tätt material.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.