Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Finntack vinterkörhandskar, Thermolyte med foder

Produkt-ID: 31508

kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack vinterkörhandskar, Thermolyte med foder
Beskrivning

Beskrivning

Vattentäta vinter körhandskar med varm och mjuk foder.


Teknisk beskrivning:


Vinter körhandskar, Thermolyte m. Foder.


Genomsnittligt betyg
3.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

...
0 Gillar

Bra handskar särskilt på hösten och vintern, om de är varma. De har använts i ett år och håller fortfarande vatten väl. Men med väldigt regnigt väder blir det lite vått. Efter den första vintern var det inget slitage, men nu börjar palmens yta slitna.

Bra handskar
0 Gillar

Hållbar vardagshandske, lätt att utrusta! När greppet slutar kommer de att fortsätta arbeta som handskar under lång tid. En längre arm skulle vara mer bekväm för bäraren. Normalt pris lite salt.

Inte vattentäta
0 Gillar

Det står i beskrivningen att de är vattentäta. Tyget är möjligen vattentätt, men sömmarna är det inte så man blir jätteblöt.

bra handskar
0 Gillar

Fantastisk uppfinning av dessa vinterhandskar. Jag tycker att storleken är lite snäv, så jag beställde en större storlek som säkert kommer att ge plats för fingrarna. Tyglarna håller sig väl i händerna när handskmaterialet har en något tråkig känsla. Vind och vatten passerar inte igenom. Även om du kunde få en något längre axel på dessa skulle din handled inte frysa så lätt.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.