JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Roeckl Wellington Gore-Tex Slim-Fit, Primaloft ridhandskar

Produkt-ID: 31653

kr 915,00
(Priset inkluderar moms)
Roeckl Wellington Gore-Tex Slim-Fit, Primaloft ridhandskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Roeckl Wellington Gore-Tex Slim-Fit, Primaloft ridhandskar
kr 915,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Wellington Gore-Tex Slim-Fit, Primaloft ridhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Om du vill ha ännu varmare handskar eller planerar att rida i våta förhållanden är de nya, vattentäta Gore Tex® vinterridhandskar, utvecklade av Roeckl Sports, något för dig! De välkända Gore Tex®-membranen används mest för brett skurna skidhandskar. Inläggen kräver mer plats i produktionsprocessen på grund av sin större storlek. I Slim Fit Cut har Roeckl Sports lyckats integrera membranet i en åtsittande ridhandske. Denna egenskap ger Roeckl Gore Tex® ridhandsken utmärkt känslighet samtidigt som handflatan är silikoniserad för utmärkt tygelgrepp. Den reflekterande logon gör denna handske praktisk om du rider i gryning eller skymning.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 81% polyamid, 9% resår, 9% polyester, 1% polytetrafluoroetylen. IH: 100% polyamid med polyuretanbeläggning. Foder: 100% polyesterisolering: 100% polyester.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

fantastisk vinterhandske
0 Gillar

Varm och skyddande, till och med för varm handske för milda vinterförhållanden. Det enda minus med att bära silikongrepp, med en högerhandshandske, är att nästan alla fingergrepp är slitna. Inte för dåligt slitna mellan fingrarna och tyget i sig ger ett ganska bra grepp. Genom Kallishan är ja, men jag var inte glad!

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.