Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Roeckl Winchester Reit Function Winter Roeck-Grip, Windstopper softshellhandskar

Produkt-ID: 31651

kr 423,20
kr 529,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Roeckl Winchester Reit Function Winter Roeck-Grip, Windstopper softshellhandskar
Beskrivning

Beskrivning

Roeckl Sports skapade en unik syntes genom att kombinera WINDSTOPPER® Soft Shell med Roeck-Grip. Denna helt nya Gore® Soft Shell-kvalitet håller din hand varm under de kalla höst- och vinterdagarna utan något extra foder. Roeck-Grip materialets unika egenskaper ger ett optimalt grepp om tyglarna och en perfekt passform.


Teknisk beskrivning:


Handrygg: 88% polyester, 8% resår 4% polytetrafluoroetylen. IH:100% polyester med polyuretanbeläggning.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Besviken
0 Gillar

Det här är det andra paret av Roeckl-handskar som jag har köpt men tyvärr var jag väldigt besviken med Roeckl Winchester-handskarna, de har inte samma andra hudkänsla om dem och jag hittade dem verkligen inte toastie varma Jag är rädd, jag skulle inte rekommendera dessa handskar för det pris som betalas

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.