SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze sporrar med kula

Produkt-ID: 39705

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Horze sporrar med kula
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze sporrar med kula
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze sporrar med kula
Beskrivning

Beskrivning

Klassiska kulsporrar som är idealiska för alla discipliner.


Utmärkta, milda sporrar för både nybörjare eller erfarna ryttare. Dessa traditionella sporrar är milda och passar både ponny och häst. Den klassiska kulan ger den lilla extra uppmuntran som behövs ibland.


Egenskaper:


  • Rostfritt stål
  • Kuldesign
  • Nylonremmar ingår

Teknisk beskrivning:


C=Barn, L=Dam, M=Herr.


Tvättråd:


Rengör med en fuktad svamp och torka av ordentligt efter varje ridtur. Torka för att avlägsna smuts. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

avgränsa
0 Gillar

Riktigt smal, jag köpte en dammodell med en storlek på 38 fot. Har ändå spridit ok helt fint. Annars riktigt bra på att springa, och har inte ens bära mina stövlar.

Storlek: Normal
Egentligen riktigt bra
1 Gillar

I föregående recension skrev jag att de var för smala, men sedan tog jag mig till horze-rumpan för att byta till den andra modellen, och kontoristen visade mig att du kan förlänga dem lite för att passa i bagaget! RIKTIGT SMART!

Storlek: Normal
ALLT, ALLT FÖR LITEN
0 Gillar

Jag köpte någon i storlek 15L och så de var för smala, och jag använder bara storlek 37 i skor / stövlar. Jag måste erkänna att jag är lite besviken ...

Storlek: Liten
För liten
0 Gillar

Jag köpte dessa i två storlekar i Lady, men de är supersmala och jag kan inte få dem på min storlek 41. Min vän använder storlek 36 och hon tycker också att de var för smala. Så vet inte om jag fick juniorstorleken av misstag, men det kommer att vara det jag säljer dem åtminstone. Nu är de så billiga att jag inte tål problem med att återvända, och jag har bälten i priset. Men pris och kvalitet är relaterade.

Storlek: Liten
Bra kvalitet till ett attraktivt pris.
2 Gillar

Dessa sporrar är mycket nöjda för priset. Förstör inte stövlarna, börda inte benet, sitta bra. De blev min oumbärliga assistenter i utbildning.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.