Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Thermo stövlar

Produkt-ID: 39056

kr 559,00
(Priset inkluderar moms)

Skynda dig! Den här produkten kommer ta slut snabbt!

Finns tillgänglig
Thermo stövlar
kr 559,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Thermo stövlar
kr 559,00
Horze Clara vinterridstrumpor
kr 99,00
Thermo stövlar
Beskrivning

Beskrivning

Perfekta ridstövlar för varm bekvämlighet när det är kallt ute.


Rid med total komfort hela vintern med dessa isolerade, vadderade ridstövlar. Skaftet har skön och varm fyllning och ger god känsla och kontakt med hästen medan du ändå håller dig varm. Foten har en robust formad sula och fodrad för god värme. Den elastiska snörningen framtill är justerbar och stövlarna är lätta att ta på tack vare dragkedja baktill. Fotbädden är smal nog för att passa in i de flesta stigbyglar.


Egenskaper:


  • Isolerade ridstövlar
  • Thermoskal i skaftet
  • Vattentät fotdel
  • Praktisk dragkedja baktill
  • Robust slitbana på sulan
  • Idealisk klack för säker ridning

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Torka av med fuktig trasa. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Thermo Tall Stövlar
6 Gillar

Älskar dessa stövlar så mycket. Så bekväma och håll dina fötter varma och torra även i värsta väder / djupa lera. Jag skulle bo i dem om min hubbie skulle låta mig.

kvalitetsskor
6 Gillar

Jag är mycket glad över att jag hittade denna webbutik. Det finns så många intressanta saker: produkter för hästar och utrustning för ridning. Men jag hittade exakt vad jag letade efter är de pålitliga Horze-termokängorna. Flera par andra företag har redan rivits och var inte särskilt bra i kvalitet, och dessa till och med ytligt vid första anblicken ser superkvalitet ut. Designen är original. Beställda och när levereras började omedelbart mäta, eftersom orolig för storleken. Men allt är bra, de gick precis vid foten. Varm, mycket bekväm och inte tung, som de brukar vara. Jag har bär det i en månad nu och kommer att säga att de är coola. Mycket nöjd, kommer säkert att hålla länge.

Thermo höga stövlar
3 Gillar

Fab-stövlar. Höll mina fötter härliga och varma i snön. Mycket praktiskt att gå med hunden också.

Coola stövlar, rekommenderar jag!
3 Gillar

Jag hörde om horze mycket länge, jag kunde fortfarande inte bestämma mig för att beställa någonting - priserna är acceptabla men: "vänta länge, plötsligt kommer de inte, fastnar på vägen" ... Jag ställde alla dessa frågor innan jag bestämde mig för att beställa termostövlar! Leveranstiden var bara 4 dagar, vi uppfyllde tidsfristen, för vilket särskilt tack, designen, kvaliteten och naturligtvis allt kom i storlek, jag råder alla, väldigt varmt)

Smal skaft
2 Gillar

Passar smala ben, så ryttare med vanliga eller tunga ben kan inte använda bagaget.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.