Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze allroundsadel i läder

Produkt-ID: 14270

kr 2.999,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze allroundsadel i läder
kr 2.999,00
Horze sadelväska
kr 299,00
Horze allroundsadel i läder
Beskrivning

Beskrivning

Prisvärd sadel i äkta läder för nybörjaren.


En bekväm och prisvärd sadel i äkta läder! Sadeln finns i två färger, har träbom och ullstoppning. Detta är en pålitlig sadel i mellanstandard som passar alla ryttare. N=31 cm, W=32 cm, XW=33 cm.


Egenskaper:


  • Allroundsadel i läder
  • Enkla knästöd
  • Mycket stöd

Teknisk beskrivning:


Äkta läder.


Tvättråd:


Torka av med varmt vatten för att ta bort smuts och svett, och putsa sen med läderrengöring.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

29 Gillar

Mycket trevlig, mjuk sadel. Bekväma stopp, mjuka kuddar passar tätt mot hästen. Ett mycket bekvämt urval av storlekar gör att du kan välja en sadel på baksidan av hästen. Tyvärr finns det inga storlekar för breda ryggar. Mycket vacker brun sadel

sadel
26 Gillar

den här sadeln är utmärkt, det har gått två år att jag har den är utmärkt och väldigt bekväm. Jag rekommenderar det

22 Gillar

Jag hade den här sadeln i brunt för min födelsedag, för 1 år sedan, jag använder den två gånger i veckan och den är perfekt! Inte ens behöver "bryta" i 20 timmar som alla andra nya sadlar, bara 5 timmar räcker! Vi ser inte så bra på bilden men det finns en orange kantkant runt sätet (bara för den bruna sadeln)!

10 Gillar

Vacker sadel som ligger bra på hästen. För att åkaren ska sitta bra tack vare Pauschen.

planka
10 Gillar

Hallen har bred, slät kanal och jämnt vadderade, mjuka kuddar. Det är också relativt vackert att titta på. Kuddarna är täckta med lite tunt läder och kommer att sträcka sig över tid. Rekommendera att hålla sadeln så torr som möjligt, köp gärna en tur på sadelhöljet för att skydda sadeln. Tyvärr är sätet hårt som en träplanka och upplevs också som styvt. Sitsen är också täckt med tunt läder, och efter bara lite ridning känns det som att detta läder kommer att vara mycket sträckt och därmed "löst" efter en kort tid. Sadeln är väl belägen på hästar med lätt sväng och har gott om utrymme för manövrering. Läderet är väldigt torrt, och här måste du bara smörja sadeln upprepade gånger tills det inte längre är torrt. Var medveten om att sadeln fläckar mycket när du smörjer. Dåligt rädd för att sadelens hållbarhet minskar kraftigt på grund av det torra läderet. Några korta kepsar när det gäller sittstorlek. Regelbundet är min rekommendation: Spara dina pengar för en dyrare och bättre hall.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.