SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Horze allroundsadel i läder

Produkt-ID: 14270

kr 3.290,00
(Priset inkluderar moms)
Horze allroundsadel i läder
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze allroundsadel i läder
kr 3.290,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze allroundsadel i läder
kr 3.290,00
Horze sadelväska
kr 299,00
Horze allroundsadel i läder
Beskrivning

Beskrivning

Prisvärd sadel i äkta läder för nybörjaren.


En bekväm och prisvärd sadel i äkta läder! Sadeln finns i två färger, har träbom och ullstoppning. Detta är en pålitlig sadel i mellanstandard som passar alla ryttare. N=31 cm, W=32 cm, XW=33 cm.


Egenskaper:


  • Allroundsadel i läder
  • Enkla knästöd
  • Mycket stöd

Teknisk beskrivning:


Äkta läder.


Tvättråd:


Torka av med varmt vatten för att ta bort smuts och svett, och putsa sen med läderrengöring.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bekväm är inte möjligt
0 Gillar

För människan är Pi förmodligen den mest bekväma och på hästen är han oklanderlig. Dessutom verkligen kort för korta hästar ... topp

Storlek: Normal
sadel
1 Gillar

Sadeln satt bra på hästen. Vi använder mer än 2 månader 3-4 gånger i veckan. Endast i beskrivningen står det att lenok är av trä, men i själva verket är plast. Därför är sadeln lätt.

Storlek: Normal
Sadel som jag rekommenderar
1 Gillar

Jag köpte denna sadel för 6 år sedan nu och den är fortfarande i utmärkt skick och alltid så bekväm att jag rekommenderar den .. Liten budget det gör att hans sadel är billig och håller riktigt bra i tid.

Storlek: Normal
sadel
3 Gillar

Denna sadel lockas exakt av det faktum att det är läder, som lovat att vara dubbelt slitstarkt, eftersom läderprodukter, som vanligt, håller mycket längre. I princip var denna sadel nöjd med det faktum att det är tillverkat av högkvalitativt läder och alla sömmarna är väl sömda, på grundval av detta kan jag säga följande: sadeln är värt att uppmärksamma och även om det finns val mellan en enkel sadel och en läder, definitivt läder. Levererad av vägen snabbt lockade sadeln inte bara mig utan också en vän som också handlar med hästar. Att sitta i den är bekväm, gnider ingenting, perfekt gjord för ryttaren, vilket naturligtvis gläder sig.

Storlek: Normal
bekväm
2 Gillar

Bra dag Jag köpte en Horze Saddle i din fantastiska onlinebutik till ett bra pris. Billigare än i vanliga butiker.Det är mycket hållbart, robust, bekvämt för en ung hästs arbete. Vi valde noggrant storleken med hjälp av en artig konsult. Kom upp vid tidpunkten för hästen. Vi kommer att fortsätta köpa utrustning från dig i en specialaffär.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.