Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Finntack Pro travspö, 45" (115 + 17 cm)

Produkt-ID: 42306

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa fraktpris
På grund av storleken på den här produkten har den en fast fraktkostnad och kampanjer för gratis frakt eller fri fraktgräns gäller inte.
Finntack Pro travspö, 45" (115 + 17 cm)
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack Pro travspö, 45" (115 + 17 cm)
kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro travspö, 45" (115 + 17 cm)
Beskrivning

Beskrivning

Travspö av hög kvalitet från Finn-Tack. Lackerad som skydd mot väta och smuts. Utmärkt styvhet/flexibilitet för maximal prestation och minimal ansträngning.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Utmärkt piska.
0 Gillar

Den enda skillnaden jag kan se mellan denna piska och den klassiska pisken är priset och en liten förändring i greppet. Båda är ädelstenar. Personligen är denna piska en lite trevligare och lite bättre utseende. Greppet är bara trevligare med ett renare utseende. Den har stor action, en utbytbar popper och fungerar bra. Det är inte tunt och lätt. Det är en väsentlig bit välgjord tack.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.