Spara 12 % på våra 25 bästa bästsäljande julklappar! *
Spara nu

Horze sporrar med bling, Ice Pink kristaller

Produkt-ID: 39862

kr 209,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze sporrar med bling, Ice Pink kristaller
kr 209,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze sporrar med bling, Ice Pink kristaller
Beskrivning

Beskrivning

Lägg lite glans till dina ridstövlar med detta glittrande sporrar.


Snygga sporrar med kula med isrosa kristaller som lägger en glittrande touch till dina hälar. Bär dessa glittrande sporrar när du vill ha lite extra glans.


Egenskaper:


  • Detalj med milt rosa kristaller
  • Rostfritt stål

Tvättråd:


Rengör med en fuktad svamp och torka ordentligt efter varje ridtur. Torka för att avlägsna smuts. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Elegans i proportion
3 Gillar

Jag beställde dessa till min syster som julklapp, bekväm på alla sätt och ett dussin utseende! Det enda minus som posten kom in över en vecka: /

2 Gillar

Jag köpte mig lat på grund av min Hannover och är riktigt bra! Det enda minus är att diamanterna kommer av: /

Otroligt bra!
2 Gillar

Lätta och fina sporrar. När jag köpte dessa spår var jag så rädd att stenarna skulle falla av med en gång - det gör de inte! Naturligtvis sticker de ut så var försiktig så att du inte gnuggar något. Om du till exempel har dem på ett par trevligare ridskor eller stövlar som du inte går i, men bara åker in, är de inte ett problem. Hålen för spårbanden är ganska stora, också som att spåren inte är så fruktansvärda långa. Fantastiska spår jag har haft länge med!

Små smarta ponnispår
0 Gillar

Jag tycker personligen att det är en bra tracker om du bara behöver ge en liten prick för att häst ska reagera. Den enda nackdelen är att det kan vara lite roligt och rycka eftersom det är så rundformat.

0 Gillar

De är riktigt bra Jag har haft dem i cirka 1 år och de är fortfarande bra och alla stenar är fortfarande på. Det finns dock små stigningar. De kan användas för både häst och ponny. Sammantaget riktigt fina sporrar

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.