Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track T-Shirt, smal passform

Produkt-ID: 32551

kr 499,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track T-Shirt, smal passform
Beskrivning

Beskrivning

Tack vare den nya åtsittande passformen är vår nya t-shirt ett perfekt val om man har ont i skuldror eller rygg. Ett snyggt bidrag till vilken garderob som helt med sitt moderna utseende och kontrastfärgade passpoaler. Kan användas oavsett om man har ont eller bara vill se snygg ut.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Superfin fodrad t-shirt Jag gillar också modellen. Har beställt 1 storlek större och det är bra.

Back on Track Slimfit T-shirt
0 Gillar

Hög kvalitet, bekväm och välpassad t-shirt som passar bra i storlek. Torkar snabbt efter tvätt.

Stor skjorta
0 Gillar

På sommaren, på vintern någonstans under eller för att sova, en multifunktionell skjorta. Om jag har problem med axlarna och / eller halsen har jag på mig den här tröjan och du känner att det blir bättre. Kvaliteten är också mycket bra, ett absolut måste.

En bra produkt
0 Gillar

Mycket bra! Jag har en axelskada som har plågat min axel, huvud, rygg och nacke länge. Omedelbart märkte att den keramiska substansen i produkten fungerade med musklerna i axeln, liksom spänningar, och efter acklimatiseringsperioden blev det mycket bra att använda. Dessutom är t-tröjan väldigt trevlig och kan användas i vardagen eller på kongressen. Mycket bra passform. Rekommenderas!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.