SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Finntack nackludd i fleece

Produkt-ID: 22805

kr 29,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finntack nackludd i fleece
kr 29,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack nackludd i fleece
Beskrivning

Beskrivning

Skydda hästens nacke med detta mjuka nackskydd i fleece, som du trär på grimman.


Pådragbar fleece som gör det mjukt för och skyddar din häst i stallet och vid transport. Trä på det här nackskyddet på grimman för att göra det mjukt och bekvämt för din häst. Perfekt skydd vid transport.


Egenskaper:


  • Supermjuk teddyfleece
  • Knäppning, inga kardborreband
  • Ger komfort och skydd
  • Perfekt vid användning i stallet eller vid transport

Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Läggs plant för att torka. Fluffa upp i torktumlare på kort och svalt program, om så önskas.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

kämpa Fine
0 Gillar

Har 5 av dessa och de är så trevliga. väldigt mjukt och lätt att fästa. Många fina färger, rekommenderas !!!

halsskydd
0 Gillar

det blir snabbt pervers för att titta på, och svett och annan fukt tränger igenom det!

Mycket nedslående
1 Gillar

Jag beställer 4 av dessa fantastiska nallar. 3 av dem kan jag svalka. De är så vansinnigt dåligt sydd. Syningen går på båda sidor och därför finns det ingen "fin" sida. Köp aldrig dem här online. Köp dem i en butik där du kan kontrollera dem själv innan du köper, för det andra är det slöseri med pengar. (Om du antar att det ser bra ut, vilket jag gör).

Skillnader mellan färger, men i sig själv bra produkt för priset!
0 Gillar

Jag beställde först den svarta versionen två gånger och var mer än nöjd för detta riktigt oslagbara pris! Supermjuka och hittills inga kvalitetsfel. Eftersom jag var så upphetsad beställde jag också andra färger och blev lite besviken. Den färgade mycket tyvärr billig, inte vackert bearbetad på kanten och tyvärr inte så mjuk som den svarta och också ganska tunn. Ändå är din vackra Assessoir lämplig för olika kläder, eftersom du inte ser kvalitetsfel på avstånd. Och ärligt talat för priset? Det blå är en fin bang, den mörkröda men mer lila. Det vita är då igen annorlunda kvalitet: Även om det är tjockare än det färgglada, men inte så mjukt som det svarta. Och till skillnad från andra, inte glänsande alls. Slutsats: För priset är dessa nackskydd helt bra, och jag skulle betala mer för den svarta ^ ^

Enkelt och mjukt nackludd.
0 Gillar

Detta nackludd är enkelt sytt och väldigt mjukt och lent. Jag gillar längden på luddet och att man trär på det, tycker att det är bäst för att minska skavrisken. Nackdelar är att det är rätt tunt och inte så fluffigt, men vill man ha det kan man ju köpa ett i fårskinn. Man får det man betalar för!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.