Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Harry's Horse EquiTights Full Grip ridtights

Produkt-ID: 320483

kr 999,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse EquiTights Full Grip ridtights
Beskrivning

Beskrivning

Den senaste trenden - ridtights. Mycket bekvämt och stretchigt tyg, pull on-modell (utan frontknäppning), kontrastband på sidorna, tryck, rundstickat säte med silikon för extra grepp i sadeln, lycra flex-ben.


Teknisk beskrivning:


72 % nylon, 28 % spandex.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super bekväma leggings
0 Gillar

Mycket bekväma leggings, som betonar kroppens form mycket bra. Är mycket bra på vardagskläder.

Bra
0 Gillar

Jättesköna ridtights! Något stora i storleken, vääääldigt hög midja men inte obehagligt utan skönt!

Underbart bekväma!
0 Gillar

Normala i storleken, dock med långa ben. Väldigt höga i midjan, vilket bara är skönt. Plus tillkommer för reflexerna samt fickorna på benen. Vill ha ett par till!

Komfort topp
0 Gillar

Superbyxor! Mycket fin höjd, elastiken gör att byxorna inte gäspar i ryggen. Det är bara lite varmt på sommaren för min smak.

ridning Leggings
0 Gillar

Mycket trevlig ridning Leggings, de två fickorna på låret är guldvärda. Byxorna är bra och superkomfortiva, men nu efter 3 månader bär Gripbesatz slitna så att de inte är bra att åka. Synd om du tänker på priset.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.