Köp prisvärda barnridbyxor nu | horze.se
Säkerheten först!
30 % rabatt på Horze ridhjälmar och säkerhetsvästar
Ridbyxor för barn

Ridbyxor för barn

Vi erbjuder barnbyxor i olika färger och mönster för som passar perfekt för unga ryttare. Med sin höga komfort, kvalitet och moderiktiga design ger de ett perfekt stöd för barn när de rider
26 artiklar

Köp Ridbyxor för barn på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Rätt ridbyxor för varje barn

Ett par bra ridbyxor garanterar en korrekt position i sadeln och utgör tillsammans med en ridhjälm och ridstövlar grunden för ridutrustningen. Med dem är ditt barn väl rustat för stallet, inomhusridbanan, långa ridturer och spännande tävlingar.

Att välja rätt byxor för barn

Eftersom alla barn är olika erbjuder Horze ett stort utbud av ridbyxor för att tillgodose alla behov:

Helskodda ridbyxor för stöd och ett bra grepp i sadeln.

Knäskodda ridbyxor för ökad rörelsefrihet,

Termo ridbyxor för vintern och kallare dagar

Jodhpurbyxor med bredare ben för ökad komfort.

Kvalitet och design

Våra barnridbyxor finns i olika utföranden och för alla budgetar, från högkvalitativa märken som Pfiff, Harrys Horse, Imperial Riding och många fler. Förutom hög kvalitet och bästa komfort erbjuder har vi också ridbyxorna för barn med trendiga mönster, roliga färger och olika designer, eller om du känner för en mer avslappnad jeanslook har vi det också. Bläddra bland vårt stora sortiment av ridbyxor för flickor och pojkar.

Har ditt barn blivit helt häst tokig och vill seriöst satsa på ridsport bör du investera i ett par ridbyxor. De har inga irriterande sömmar och passar bra till kroppsformen. Detta förhindrar skav och tryckpunkter på barnets rumpa och ben. Du har också möjlighet att välja mellan ridbyxor med helskodd och ridbyxor med knäskodd. Skodden ger ett bättre grepp i sadeln och förhindrar att de glider.

Barnbyxor med helskodd är dock betydligt dyrare än ridbyxor med knäskodd. Ett alternativ är ett par ridbyxor som växer med barnet. De har ett elastiskt, justerbart midjeband. Längden på byxbenen kan också varieras med kardborreband eller knappar.