Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Zandona Soft Active säkerhetsväst pro x6

Produkt-ID: 320420

kr 1.439,20
kr 1.799,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zandona Soft Active säkerhetsväst pro x6
Beskrivning

Beskrivning

Godkänd säkerhetsväst med helt skyddande axelområde som ger lugn och ro.


Säkerhetsväst för den aktiva ryttaren ger ett säkert skal som skyddar mot slag och stötar. De perforerade plastplattorna ger ventilation medan västen själv ger ett vadderat skyddsskikt för bröstet och ryggen. ESACOMP-systemet hänger i hexagonala formade plattor tillsammans med tråd för ökad flexibilitet och komfort med stötdämpande egenskaper. Denna väst är CE-godkänd EN1621-2, Nivå 1.


Egenskaper:


  • Andasfunktion
  • Ventilerad
  • Passar som en väst
  • Antibakteriellt material

Teknisk beskrivning:


Konstruerad och tillverkad i Italien:
XS = 70-77 cm.
S = 78-85 cm.
M = 86-93 cm.
L = 94-101 cm.
XL = 102-114 cm.


Genomsnittligt betyg
3.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Huvudsakligen en ryggrustning
0 Gillar

Baserat på produktbeskrivningen förväntade jag mig mer av västen. Ryggskyddet var riktigt bra, men flankerna och framsidan hade bara några få millimeter av lockar, fortfarande ganska små. Det fanns ingen information om axelskyddet som beskrivs i beskrivningen. Plus bodysuitens vackra utseende, lätta konstruktion och ryggskydd. Återvände till lämna. Jag tror att det lätta skyddet för priset, jag fick -40% rabatt själv, jag slutade ändå med en återbetalning.

Zadona
0 Gillar

Himla bekväm under kläderna ! Skön och stödjande för ryggen! Lätt att sätta på ! Dock se upp med dragkedjan! Inget kläm och hårda detaljer! Formar sig efter kroppen ! Ser fram emot vår och sommar skogsturerna Med denna väst

Bra alternativ till Komperdell Ballistic väst
0 Gillar

Har tidigare provat Komperdell Ballistic väst i affär, men är för kort och tjock för att passa deras mått. Zandona västen kändes lika bra på, men fördelen att den finns i så många olika storlekar. Midjeresårbandet kändes dock i kortaste laget, Enligt måttabellen skulle det vara på gränsen till för stort, men i verkligheten var det på gränsen till fört kort. Smidig väst/ryggskydd som inte känns att du har det på dig. Dock inte lika säker väst som t.ex. Airowears eller Racesafe. Men kan ju kompletteras med att köpa airbagväst för bättre skydd.

Trevligt att dörren
0 Gillar

Jag använder detta ryggskydd för hoppet och jag tror att vi inte känner oss, väldigt lätta och bekväma, det skyddar ryggen och har förstärkning i framsidan. Jag tror emellertid att det är bättre att föredra ett integrerat ryggskydd för korset, eftersom det inte skyddar sidorna.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.