Spara upp till 50 % på massor av produkter
Softshelljackor för dam

Softshelljackor för dam

Softshell jackor kombinerar funktionella material med skyddande egenskaper och ger färg och stil till din ridutrustning.
6 artiklar
Relevanta artiklar:
10 tips för vinterridning
09. januari 09. januari 2020 / Guide / 3 Minuter
10 tips för vinterridning
Läs mer
Tips för att rida i värmen under högsommaren
11. maj 11. maj 2020 / Guide / 2 Minuter
Tips för att rida i värmen under högsommaren
Läs mer

Köp Softshelljackor för dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Softshell-jackan en sportig jacka med många extrafunktioner

Softshelljackan är mycket populär inom alla sporter, och den erbjuder även otaliga fördelar för ridsporten och bör inte saknas i någon ryttares garderob.

Som namnet softshell antyder är yttermaterialet mjukt, materialet är mycket flexibelt och stöder därmed den rörelsefrihet och smidigheten som ryttaren alltid behöver i sadeln (och på marken). Det mjuka materialet kan därför också anpassas optimalt till kroppen med hjälp av dragsko, veck, speciellt skurna manschetter och andra detaljer och så den alltid passar perfekt.

Softshelljackor är en favorit både på vintern och sommaren.

Softshell jackan är både andningsbar och vattentät på samma gång, vilket gör att den kan användas året runt. Det flerskiktade materialet är också mycket slitstarkt och klarar inte bara sommartemperaturer utan även vintertemperaturer utan problem.

När det gäller mode har softshell jackan också mycket att erbjuda. Horze har sammanställt ett urval av softshelljackor för dig, inklusive alla färger och skärningar och de mest populära märkena. Jackornas egenskaper är också varierande. Valet är ditt - hitta din softshelljacka med eller utan foder, med eller utan en avtagbar luva, i klara eller diskreta färger och med fashionabla accenter som framhäver din figur och hela din klädsel.

Softshell är ett flerskiktstyg som vanligtvis är tillverkat av polyester. Materialet är relativt beständigt på utsidan och mjukt på insidan. Den är något tjockare än fleece. För vintern kan du köpa en softshell-ridjacka som dessutom är fodrad. Ridjackan i softshell är vatten- och vindtålig samt mycket bra med andasfunktion. Den är idealisk för ridning i torrt väder eller lätt regn. Softshell-jackan är lätt, mjuk och stretchig, men ändå varm och skön. Den här jackan ger optimal rörelsefrihet när du rider. Den kan lätt vikas ihop och skrynklas ej. Vissa softshelljackor har ett särskilt membran som är integrerat i materialet som gör jackorna vatten- och vindtäta.