Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Noble Equestrian Softshell ridbyxor

Produkt-ID: 316564

kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
Noble Equestrian Softshell ridbyxor
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Noble Equestrian Softshell ridbyxor
Beskrivning

Beskrivning

Softshell vinterridbyxor har en utsida av softshell med andasfunktion och värmande mikropolyesterfleece på insidan. Vatten- och vindavvisande som håller dig varm i de kallaste förhållanden.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nöjd med detta köp
0 Gillar

Byxor mjuka och bekväma att bära, det passar mig perfekt. Jag tog 38 medan jag brukar ta 38/40 vanligtvis och det går väldigt bra

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.