Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Sprenger WH Ultra bridongbett, Aurigan, 16 mm

Produkt-ID: 13217

kr 1.549,00
(Priset inkluderar moms)
Sprenger WH Ultra bridongbett, Aurigan, 16 mm
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger WH Ultra bridongbett, Aurigan, 16 mm
Beskrivning

Beskrivning

WH ULTRA-bettet reommenderas starkt för hästar som inte svarar på tyglehjälperna. Det stimulerar tungan milt och väcker på så sätt hästens känsel på ett unikt sätt. Hästen slappnar av och fokuserar på bettet, vilket gör att den svarar bättre på ryttarens tygelhjälper istället för att bli distraherad av annat. Slutresultatet är fullständig harmoni.


Teknisk beskrivning:


Tjocklek (mm): 16. Ring (mm): 55. Aurigan med ringar/skänklar av rostfritt stål.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hästen gillade det!
0 Gillar

Sprengerbitar är helt enkelt av högsta kvalitet. Hästen accepterade dolk så snart han lekte med den vanliga trippeln och tryckte på handen.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.