Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

HV Polo Bodywarmer Vona

Produkt-ID: 322188

kr 769,30
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
HV Polo Bodywarmer Vona
Välj storlek Storleksguide
HV Polo Bodywarmer Vona
kr 769,30
kr 1.099,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HV Polo Bodywarmer Vona
Beskrivning

Beskrivning

The Vona quilted bodywarmer from HV Polo is a beautiful, stylish quilted bodywarmer with highly luxurious finishes. This stunning quilted bodywarmer is finished with fun details on the collar and deluxe glitter artwork on the chest with the HV Polo emblem. Thanks to the use of the right, high-quality materials, this model will make sure that you stay wonderfully warm! The Vona quilted bodywarmer has handy zip pockets on the sides and is available in various colours.


Technical description:


100% Polyester micro.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket stor och o smickrande
0 Gillar

Jag beställde XS och det är vanligtvis runt min storlek den här produkten var ungefär 4 storlekar för stora för mig och var väldigt rak det hade ingen form så så hemskt ut. Den faktiska designen var riktigt fin tho och ser ut som om den skulle vara varm. Skickade tillbaka produkten, men jag har inte hört något tillbaka än!

Storlek: Stor

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.