Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Huvor

En ridhuva skyddar hästens känsliga öron mot oväsen från publiken och låter den koncentrera sig på sin uppgift under tävlingen. Dessa ridhuvor är både snygga och slitstarka.

Dina filter:
82 artiklar

Ridhuvor för häst dämpar distraktioner som oväsen och gör att hästen ser fantastisk ut på tävlingsbanan.

En trendig ridhuva på hästens träns håller distraktioner som smuts och oväsen borta under träning och tävling. Ett tunt skydd i bomull eller nät skyddar hästens öron från utvändiga element, som kan distrahera och störa hästen under komplicerade övningar. Dessa huvor kan minska hästens behov att skaka på huvudet och på så sätt göra ridningen mer behaglig. Ridhuvor är ett utmärkt sätt att hålla hästen glad och fokuserad. Virkade huvor i färger som framhäver hästens huvud och matchar övrig utrustning är designade med bra luftcirkulation för att göra arbetet behagligare för hästen. Passpoaler och extra detaljer ger en snygg touch. Öronhuvor för hästar är perfekta för personligt monogram och en del är till och med försedda med strass och satinsnören.

Ridhuvor skyddar hästens känsliga öron och låter den koncentrera sig på sin uppgift.

Öronhuvor är ett måste för tävling för att hindra distraktioner från att störa hästen. Behåll fokus med en elegant ridhuva som matchar övrig utrustning. Dessa ridhuvor kan även dämpa störande oväsen från publiken och ge lite extra elegans på tävlingsbanan. Matcha ridhuvan med övrig utrustning som bland annat schabraket för en fulländad, stilren look. Lätt bomull och nät kombinerat med virkad textil är lätta att tvätta och ser alltid lika nytt ut tack vare de lättskötta materialen. Välj bland en mängd olika färger och lägg till ett broderat monogram för extra stil.