Vårrea! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Sectolin SE-210 trimmer

Produkt-ID: 305776

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Sectolin SE-210 trimmer
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze sax
kr 99,00
Sectolin SE-210 trimmer

Beskrivning

SE 210 är en lyxig trimmer med keramiskt skär, uppladdningsbart batteri och LED-strömindikator. Skäret förblir svalt och skarpt länge.Trimmern är perfekt för små områden på hästen. Förpackad i en lyxig aluminiumväska med 4 kammar, laddare och underhållningskit.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (5)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!