Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Sectolin SE-210 trimmer

Produkt-ID: 305776

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin SE-210 trimmer
Beskrivning

Beskrivning

SE 210 är en lyxig trimmer med keramiskt skär, uppladdningsbart batteri och LED-strömindikator. Skäret förblir svalt och skarpt länge.Trimmern är perfekt för små områden på hästen. Förpackad i en lyxig aluminiumväska med 4 kammar, laddare och underhållningskit.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sjukt nöjd hästägare
1 Gillar

Klipper hela hästen utan problem. Tar visserligen lång tid men den klarar tjock vinterpäls om man har tålamod. Helt klart ett otroligt bra köp!

Väldigt värd pengarna
0 Gillar

Superbra liten trimmer som hittills inte har gjort mig besviken en enda gång! En batteriladdning räckte till att klippa hela benen på 3 hästar och ansiktet på en häst. Anpassningsmöjligheten av längd är superbra på trimmern, vilket gör det lätt att klippa det man inte kommer åt med stora klipparen och ändå få till samma längd som resten av pälsen. Tyst och väldigt låga vibrationer så har klippt unghäst för första gången och även klipprädd häst utan problem. Toppentrimmer för priset, ett av mina bästa köp!

Tyst och smidig
0 Gillar

Himla fin och behändig klippmaskin. Väldigt tyst och klipper bra. Smidigt att det följer med ett extra batteri. Jättenöjd!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.