Spara 10 % på din nästa order över 800 kr!*
Hämta koden

Horze kindkedja i rostfritt stål

Produkt-ID: 13715

kr 99,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze kindkedja i rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Denna kindkedja är lätt att fästa till ett stångbett eller Pelhambett för ökad kontroll.


Kindkedjan används tillsammans med antingen stångbett eller Pelhambett. Den här kindkedjan av rostfritt stål kan användas tillsammans med ett gummiskydd så att den inte klämmer hästens hud.


Egenskaper:


  • Rostfritt stål
  • Inga remmar för användning med engelska stångbett
  • Använd med gummiskydd för att undvika att nypa hästens hud

Tvättråd:


Rengör alltid bett och tillbehör efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Nice Chain
0 Gillar

This chain is a lot different from others I have purchased in the past. The loops are flattened and lie flat - as opposed to the normal link chains that can be twisted up to make them 'bite'. I think this curb is a bit more humane than a normal chain.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.