Endast idag - Spara 15 % på din nästa order*
Använd kod: SPRING-JUMPSTART
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Finish Line Fura-Free Liquid - 946 ml

Produkt-ID: 314790

kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Finish Line Fura-Free Liquid - 946 ml
Välj storlek Storleksguide
Finish Line Fura-Free Liquid - 946 ml
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finish Line Fura-Free Liquid - 946 ml

Beskrivning

Lugnande sårsalva.


Fura-Free™ är en sårsalva som bidrar till att främja frisk hud, och är Nitrofurazone-fri. Fura-Free™ skyddar och lugnar mindre skärsår, skrubbsår, brännskador och sårsprickor. Polyglykolbasen verkar transpirerande för hästens ben, medan de naturliga eteriska oljorna av Tea tree, myrra, timjan, citronmeliss och calendula hjälper till att lugna mindre skärsår, skrubbsår och brännskador.


Användning:


OBS! Studier tyder på att nitrofurazone har cancerogena eller cancerframkallande egenskaper, särskilt utsatta är bröst- och äggstocksvävnad. Läs varningen gällande cancerframkallande egenskaper för människor på burken. Varningen gäller att inte röra produkten med bara händerna, och att använda handskar. Vill du ha detta på din häst, och dig själv, på regelbunden basis?


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)

Genomsnittligt betyg

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.