Spara upp till 60% på Horze, B Vertigo och fler
Spara nu
Svettskrapor

Svettskrapor

Svettskrapor är ett måste för att avlägsna överflödigt vatten efter tvätt. Ha flera lätt till hands för att alltid snabbt kunna torka hästen.
5 artiklar

Avlägsna överflödigt vatten eller svett med en svettskrapa från Horze.

Använd en svettskrapa från Horze för att underlätta tvätt och ryktning. Använd en svettskrapa efter ansträngning och en skön tvätt för att avlägsna överflödig väta och på så sätt förkorta torkningsprocessen. Håll förkylningen borta och hjälp pälsen att torka snabbare efter att överflödig väta har avlägsnats. En enkel metallskrapa fungerar utmärkt, eller varför inte prova den nyare enhandsdesignen med gummiskrapa för att skonsamt arbeta på benen och andra känsliga områden.

Påskynda den naturliga fällningsprocessen med en svettskrapa från Horze.

Avlägsna svett, vatten eller lös päls med en tandad svettskrapa och gör rykten enklare. Lös upp pälsen med en gummiskrapa och avlägsna sedan försiktigt den lösa pälsen med en fintandad svettskrapa från Horze. Spännet på svettskrapan kan fästas för enhandsbruk om du inte föredrar att använda båda händerna för större täckningsområde. Två händer fungerar fint på stora områden som på bakdelen och flank. Alla svettskrapor från Horze gör rykten snabb och smärtfri.

Köp Svettskrapor på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Svettskrapor på horze.se nu!