15 % rabatt på ridskoleutrustning från Horze
Spara nu

Svettskrapor

Svettskrapor är ett måste för att avlägsna överflödigt vatten efter tvätt. Ha flera lätt till hands för att alltid snabbt kunna torka hästen.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Färg
Pris
Pris
Dina filter:
7 artiklar

Avlägsna överflödigt vatten eller svett med en svettskrapa från Horze.

Använd en svettskrapa från Horze för att underlätta tvätt och ryktning. Använd en svettskrapa efter ansträngning och en skön tvätt för att avlägsna överflödig väta och på så sätt förkorta torkningsprocessen. Håll förkylningen borta och hjälp pälsen att torka snabbare efter att överflödig väta har avlägsnats. En enkel metallskrapa fungerar utmärkt, eller varför inte prova den nyare enhandsdesignen med gummiskrapa för att skonsamt arbeta på benen och andra känsliga områden.

Påskynda den naturliga fällningsprocessen med en svettskrapa från Horze.

Avlägsna svett, vatten eller lös päls med en tandad svettskrapa och gör rykten enklare. Lös upp pälsen med en gummiskrapa och avlägsna sedan försiktigt den lösa pälsen med en fintandad svettskrapa från Horze. Spännet på svettskrapan kan fästas för enhandsbruk om du inte föredrar att använda båda händerna för större täckningsområde. Två händer fungerar fint på stora områden som på bakdelen och flank. Alla svettskrapor från Horze gör rykten snabb och smärtfri.