Modern Class softshell tävlingskavaj

2.090,00 kr
Priset inkluderar moms
15% Extra rabatt på varumärket Horze
Kopiera koden: HORZE15
700 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 19.05.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Färg: Svart
Svart Cavalliera Modern Class softshell tävlingskavaj
Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 10 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Välsittande tävlingskavaj med geometriska snitt och knäppta manschetter, gjord i softshell vilket ger en sportig och lyxig känsla och atletisk funktionalitet. Designad i en kragfri stil för minimalistisk silhuett. Denna moderna kavaj knäpps med en elegant knäppning med hårdmetallfinish för en ren och tydlig look.


Tvättråd:


Den här tävlingskavajen bör kemtvättas för bästa och skonsammaste hantering.
Rekommenderas om du tvättar hemma:
Maskintvätta tävlingskavajen i kallt vatten. Torktumla ej. Handtvätta modeller med applikationer och häng upp eller lägg ut plant för att torka.
Om tävlingskavajen blivit skrynklig kan det har orsakats tvättningen eller vid nedpackning i bagage. Använd en klädångare (steamer) för att släta ut kavajen igen. Om du inte har en klädångare kan du antingen hänga upp tävlingskavajen i duschen och låta den varma ångan släta ut den, eller så tar du ta en varm, våt och väl urkramad handdukt oc


Produkt-ID: 332336

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.