Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu
-15%

Diamond manrosetter

Produkt-ID: 26215

kr 118,15
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Diamond manrosetter
Beskrivning

Beskrivning

Stiliga i manen. Två metalliska färger; lila och silver. Säljs som set med 16 st.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Älskar bågarna!
0 Gillar

Har använt dessa bågar i över ett år och älskar dem absolut! I Brasilien har vi inte många alternativ och människor är ständigt vördda med dem. Den enda motbjudan är att ibland den elastiska popen, och de är verkligen svåra att reparera. Men överlag älskar dem!

Älska dem!
0 Gillar

Det är ett roligt sätt att lägga till lite gnistrande när jag går runt hopparna, när vi går tävling, eller till och med när vi bara tränar och jag vill lägga till något kul till vår outfit! Silverbågarna har nästan en guld irisercens för dem så att de verkligen matchar allt!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.