Spara 20 % på ALLA Mountain Horse-produkter *
Spara nu

Back on Track kombi-benlindor

Produkt-ID: 18235

kr 619,00
(Priset inkluderar moms)
Back on Track kombi-benlindor
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track kombi-benlindor
kr 619,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track kombi-benlindor

Beskrivning

Benlindorna är perfekta för ridning. För att optimera Back on Track-effekten kan man träna/rida med dessa benlindor av den enkla orsaken att hästen producerar mer värme som reflekteras än när de står stilla i boxen. Benlindorna måste ha direkt hudkontakt utan något mellanlager. De bör inte sitta på över natten eller som stallindor för att undvika att de lindas för hårt och hindrar blodcirkulationen.Kombi-benlindorna består av två delar med en del av keramisk textil närmast huden samt en del av elastisk textil över. Förutom Back on Tracks vanliga egenskaper skyddar även kombi-benlindorna benen på hästar som slår frambenen i bakbenen.Benlindorna säljes i par.


Teknisk beskrivning:


Textilen produceras i Kina och består av 100% polypropylen (med keramiskt pulver).Storlek: invändig del 1.55 m + elastisk del 1.65 m x 13 cm.


Tvättråd:


Tvättas i max 40 grader med skonsamt tvättprogram.


Bästa fraktpris

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (1)

Genomsnittligt betyg

4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!