Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo + fri frakt! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Pro Flex lindor

Produkt-ID: 18220

kr 29,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze Pro Flex lindor
kr 29,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Pro Flex lindor
kr 29,00
Horze bandageväska
kr 179,00
Horze Pro Flex lindor
Beskrivning

Beskrivning

Lindor för flera användningsområden, till exempel för att hålla kompresser på plats vid vård av skador eller som ett skyddande lager i boots.


Flexlindorna är självhäftande och töjbara, och bra som engångsbandage och stöd. Perfekt för användning i stället för filtpaddar i boots. Även lämpliga för användning vid ridning, men bör användas över lindor. Lätta att riva av till önskad längd och är självhäftande. Varje lager fäster bekvämt till nästa utan kardborreknäppning eller liknande. Absorberar inte fukt eller bakterietillväxt.


Egenskaper:


  • Självhäftande
  • Riv av till önskad längd
  • Lätta
  • Töjbara
  • Andasfunktion
  • Prisvärda
  • Säljs styckvis

Teknisk beskrivning:


Längd: 4,6 m.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Finntack Pro kvalitetsbandage
0 Gillar

Jag har alltid reserverat sådana självhäftande bandage Finntack Pro. Jag använder båda för att fixa det vanliga bandaget och istället för vadderade jackor. Andas, pålitlig och hög kvalitet. Priset är överkomligt.

Bra för kirurgiska förband för hundar
3 Gillar

Dessa förband är riktigt bra för hundkirurgi. Min hund hade ett kirurgiskt sår under magen och veterinärens bandage gick upp hela tiden eller gled ner till höfterna. Dessutom blev hon allergisk mot veterinärens förband och det fick mig att prova dessa förband. De stannar på plats.

Storlek: Liten
Funkar bra
1 Gillar

Min häst hade en repa som utvecklade cellulit och eftersom han är på 24-timmars turnering var jag tvungen att hålla den skyddad. Jag använde vetrap de första par dagarna och bestämde mig för att prova flexbandagen. De fungerade riktigt bra och hade lite mer vidhäftning än vetrap (även om det gjorde det lite svårare att komma ur rullningen). Jag skulle förmodligen köpa lite mer under en försäljning, men med vanligt pris och frakt skulle det inte vara värt det.

Storlek: Liten
Tummen upp!
0 Gillar

Enligt min mening hör självhäftande bandage i varje första hjälpen och är därför ett måste för varje hästägare! Pris-prestandaförhållandet är oklanderligt och kvaliteten är varken bättre eller sämre än de självhäftande bandagen du annars får.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.