Nyheter & bästsäljare
Liniment & lera

Liniment & lera

Lera reducerar svullnad och inflammation och kan hjälpa hästen att återhämta sig från många skador. Liniment stimulerar blodcirkulationen och kan reducera stress och träningsvärk efter ansträngning.
51 artiklar

Köp Liniment & lera på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Så kallade grötomslag till hästen är baserade på ingredienser som lera för att dra ut värme och svullnad från dina hästar.

Alla ansvariga ryttare vet att det är viktigt att ta hand om hästens känsliga men starka ben. Om hästens ben är väl omhändertagna kommer han att kunna bära dig länge, och förbli frisk och stark. Att lägga ett grötomslag om benen efter ansträngande träning eller när din häst återhämtar sig från skada, är ett målinriktat sätt för att förhindra framtida hälta och påskynda återhämtningen. Lera hjälper till att öka cirkulationen samtidigt som den drar ut gifter, och stramar upp benens muskler, senor och struktur. Din häst kan återhämta sig snabbare och fungera bättre med fräscha, utvilade ben.

Hästliniment är perfekt till hästens ben efter en lång ridtur eller tuff hoppning.

Massera hästens ben med liniment, som är speciellt utformat för att förbättra cirkulationen och öka blodflödet, för snabbare återhämtning efter träning. Liniment är ett bra alternativ för att ge värme eller kyla på trötta ben. Massera snabbt för att uppmuntra värme och förbättra cirkulationen. Denna produkt kan även appliceras utan massage för att ge en kylande effekt, och lugnar trötta muskler och leder.