Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze räfflade gummiboots med dubbel kardborrknäppning

Produkt-ID: 19704

kr 179,00
(Priset inkluderar moms)
Horze räfflade gummiboots med dubbel kardborrknäppning
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze räfflade gummiboots med dubbel kardborrknäppning
Beskrivning

Beskrivning

Dessa boots sitter bra på plats och varken roterar eller skavar när du rider.


En förstärkt kant ökar hållbarheten och hjälper till att förhindra slitage vid tuff användning. Dubbel kardborrknäppning gör det enkelt att justera för en perfekt passform.


Egenskaper:


  • Glidsäkra gummiboots
  • Roterar eller skaver inte
  • Dubbel kardborrknäppning
  • Säljes i par

Teknisk beskrivning:


100 % gummi.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
3.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket trevlig flexibel hovklocka!
1 Gillar

Min häst är en massförstörare av hovklockor ... Nu har jag provat den med gummiklockor och har använt pinksen i 2-3 månader och de har först sprickor, men är fortfarande fullt funktionella. Detta är hållbart för mig! Om jag beställer gummiklockor beställer jag bara den här modellen i framtiden eftersom klockorna är oerhört flexibla och inte lika styva som andra gummimodeller. Jag kan rekommendera dig med gott samvete.

Mycket bra produkt
0 Gillar

Leverans nickel, mottagen produkt väl förpackad och matchar beskrivningen. Jag tog dem i storlek M ser bra ut, plasten är mycket tjock och luftbeständig för ett bra pris.

Bästa klockstövlar!
0 Gillar

Jag använde den här klockan på min gamla vallak som var i hjärta. De var det enda som stannade längre än en dag till och med jämfört med ThinLine gatorbootz! Jag bestämde mig för att prova dem på min nya känsliga tb. Han lyckades ta av sig en sko i ett par och hatade ett annat par så mycket att han såg död halt i dem. * ögonrulle * Dessa var perfekta! Jag hörde inte honom klippa sig en gång i dem!

Mycket bra
0 Gillar

Storleken är lämplig för den angivna. Materialet är extremt smidigt, jag kan inte säga något om hållbarhet eftersom jag har använt det en gång. Kardborrebandet är bra

Dåliga kardborreband
0 Gillar

Snygga och följsamma men kardborrebanden var förfärligt dålig kvalite på. Efter tre gånger är de svåra att öppna. Kardborren fastnar och går sönder....kommer absolut inte att köpa dessa igen!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.