Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

EZ Grip rotborste

Produkt-ID: 26057

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
EZ Grip rotborste
kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
EZ Grip rotborste
Beskrivning

Beskrivning

Ge din häst en glänsande päls med denna borste! .
FYI: Rotborstar får effektivt bort lera och smuts från pälsen utan att ta bort naturliga oljor. Styv borst är bra för lång päls medan mjuk borst är bäst för känsliga eller klippta hästar. Horze rotborste avlägsnar effektivt smuts och damm. Den ergonomiska formen passar perfekt i din hand för ett otroligt behagligt grepp. Gummigreppet tröttar inte ut handen så fort och gör det enkelt att borsta din häst. Kort borst gör det enkelt att få bort smuts och lös päls så att pälsen glänser.


Egenskaper:


  • Ergonomiskt gummihandtag underlättar arbetet
  • Syntetisk borst
  • Kort borst
  • Roliga, tvåfärgade kombinationer

Teknisk beskrivning:


GummiryggKort borst Lätt att rengöra! Skölj noggrant med tvål och vatten för rengöring. Lufttorkas.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ett mycket trevligt sortiment att använda
3 Gillar

En borste är en borste som du berättar för mig. Men den här (och alla i sortimentet) har det speciella att vara särskilt solid och estetisk.

Skoborste
1 Gillar

En idealisk borste för hovar. Avlägsnar enkelt torr jord på hovar. Idealisk storlek för detta bruk. Mycket för hårt för resten av kroppen. Tvättar lätt: tvätt och blekbad, skölj och torka i solen!

Finaste borstar ALLTID!
0 Gillar

Det mjuka greppet säkerställer att borsten är mycket bekväm att hålla. Själv ville jag ibland få ömma händer från kanterna på träborstar, varför jag valde att prova dessa borstar. Det gör jobbet snyggt och är väldigt trevligt att använda! Min favoritborste !!

Riktigt bra borste!
0 Gillar

Denna borste rekommenderar jag varmt till alla som vill ha en riktigt bra rotviska! Den är skön att hålla i tack vare hur den är utformad. Den har ett mycket bra grepp och är dessutom effektiv! Kort sagt: En kanonborste!! Köp!!

Super!
0 Gillar

Snygg borste med oslagbart grepp. Ganska mjuk men får bort även den hårdaste leran!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.