Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!

Horseware Amigo bogförlängare

Produkt-ID: 307500

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
Horseware Amigo bogförlängare
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horseware Amigo bogförlängare
Beskrivning

Beskrivning

Ger extra utrymme för hästar med bred bog. Passar utegångstäcke med klassisk frontknäppning.


Teknisk beskrivning:


En storlek.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

en meningsfull förlängning
0 Gillar

Filten satt bra i ryggen, men var för stram över bröstet. Inte bara vi utan också vår häst såg det. Med den perfekt anpassade till Amigo hästmattillägg får vår häst andas fritt igen och kan röra sig bra även med filt. Nästan till och med en visuell uppskattning möjliggör förlängningen också en enklare stängning av taket med det uppnådda spelrummet. Priset är betydande.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.