Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Horze neoprenpad till kryssgjordar

Produkt-ID: 24950

kr 49,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze neoprenpad till kryssgjordar
kr 49,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze neoprenpad till kryssgjordar
Beskrivning

Beskrivning

Denna lilla pad är ett måste för att hålla gjordar på plats och för att undvika hästen nyps eller irriteras.


Egenskaper:


  • Mjuk, svart neopren
  • 4 hål för multianvändning

Teknisk beskrivning:


Säljs styckvis.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

jag
0 Gillar

håller inte länge och bryts snabbt. tyvärr är han för dyr för det.

Helt enkelt fantastiskt
0 Gillar

Super praktiskt för att sortera magremmen. Särskilt nu på vintern lägger jag ofta 2-3 filtar ovanpå varandra. Den här korsbälteshållaren hjälper till att få magremmen sorterade direkt :-)

Älskar dessa!
1 Gillar

Jag måste erkänna att jag köpte dessa bara för att jag köpte en massa saker under en 50% rabatt på kampanjförsäljning och jag behövde komma till $ 75 för att kvalificera mig för gratis frakt. Jag blev positivt överraskad över att se att dessa neoprenkuddar var backade på ena sidan med nylon och var generöst storlek för att rymma nästan alla korsformande filtar. Jag var tvungen att förlänga mina snören för att få dem att passa ordentligt när dessa kuddar var på plats, men det var den enda justeringen jag var tvungen att göra. Jag gillar verkligen att inte behöva lossa mina snörningar varje gång jag täcker min häst, eftersom de alltid hålls i rätt position. Det är bara en liten tidsbesparing, men jag kan föreställa mig att dessa skulle vara mycket användbara i stora ladugårdar där flera hästar blir täckta dag ut och dag ut under de kallare månaderna.

Storlek: Liten
0 Gillar

Mycket effektivt för att hålla snören ihop, när en av banorna lossnar, förhindrar detta skydd den frigjorda banden från att hänga helt fritt och får hästen att skada sig själv. Enligt min mening ett bra pris / kvalitetsförhållande.

Storlek: Liten
0 Gillar

Jag måste erkänna att jag köpte dessa bara för att jag köpte en massa saker under en 50% rabatt på kampanjförsäljning och jag behövde komma till $ 75 för att kvalificera mig för gratis frakt. Jag blev positivt överraskad över att upptäcka att dessa neoprenkuddar var backade på ena sidan med nylon och var generöst dimensionerade för att passa nästan varje korsformande filt. Jag var tvungen att förlänga mina snören för att få dem att passa ordentligt när dessa kuddar var på plats, men det var den enda justeringen jag var tvungen att göra. Jag gillar verkligen att inte behöva lossa mina snörningar varje gång jag täcker min häst, eftersom de alltid hålls i rätt position. Det är bara en liten tidsbesparing, men jag kan föreställa mig att dessa skulle vara mycket användbara i stora ladugårdar där flera hästar blir täckta dag ut och dag ut under de kallare månaderna.

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.