Pharmacare Pharma Leather oil, 500ml

199,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.5 l (398,00 kr / l)
( 3 )
Upp till 16% rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 12 rabatt. Köp för 800kr och få 16% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.02.2023. Gäller inte för varumärkena Horseware, Harcour, Schockemöhle & Covalliero.
Färg: Finska/Svenska/Norska/Danska
Finska/Svenska/Norska/Danska Pharma Leather oil, 500ml
One size
Partnerprodukt

Denna produkt levereras från vår samarbetspartner. Om man har en partnerprodukt i beställningen, blir hela ordern fördröjd. Vänligen se beräknat leveransdatum i kassan.

Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Högkvalitativ läderolja på sprayflaska, som består av en blandning av naurliga oljor och mineraloljor, för att öka lädrets smidighet och livslängd.


Återfuktar lädret och skyddar det mot slitage. Ger lädret ett naturligt skydd mot fukt. Ökar lädrets livslängd och smidighet.


Egenskaper:


  • Förlänger lädrets livslängd/Ökar smidigheten/Skydd mot fukt

Teknisk beskrivning:


Ingredients: Ingredients: Mixture of natural and mineral oils., , /WARNING: Förvaras utom räckhåll för barn. Undvik kontakt med ögon. Bör ej förtäras.


Användning:


Appliceras på torrt och rent läder med tvättsvamp eller trasa. Låt torka före användning.


Produkt-ID: 25825

Läs recensioner:

Färg: