Köp Trikem IceGel, 1000 ml | horze.se

Trikem IceGel, 1000 ml

kr 152,15
kr 179,00
Priset inkluderar moms
Erbjudandet upphör om 2 Dagar
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trikem IceGel, 1000 ml
Beskrivning

Beskrivning

Karensfri kylgel.


En snabbt verkande karensfri kylgel som ger en effektiv djupverkande kyla.RADITAL Ice Gel Pro Selection är utvecklat från välkända RADITAL Kylgel med skillnaden att den numera karensbelagda Metholen ersatts av ett annat ämne med liknande egenskaper.Pro Selection serien är godkänd för användning i samband med hästtävling.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL:Alcohol denat.Methyl Diisopropyl propionamide Carbomer.Triethanolamine.CI 42051.Aqua.


Användning:


Användning:Efter tävling på svullnader eller skador i muskler och leder. Kyla lindrar tillfällig smärta och minskar blödningen vid bristningar i muskler, vilket minskar återhämtningstiden. Masseras eller stryks på det ömmande stället. Skall endast användas på oskadad hud.Under tävlingsfria perioder rekommederas RADITAL KylGel.HÅLLBARHET:24 mån. Se bäst före datum. Förvaras i rumstemperatur.För utvärtes bruk. Tvätta händerna noggrant efter användande. Undvik att få produkten i ögonen, skölj med vatten om det skulle inträffa.Förvaras oåtkomligt för barn.


Produkt-ID: 302203

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning