Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Horze All-In-One ryktlåda och pall

Produkt-ID: 26256

kr 579,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze All-In-One ryktlåda och pall
Beskrivning

Beskrivning

Denna praktiska extra tuffa ryktlåda kan också användas som en pall för att nå höga ställen eller stiga upp på hästen. Gjord av hållbar, gjuten plast med räfflad ovansida, klarar upp till 120 kg. Lyft locket för två avtagbara förvaringsbrickor för små föremål. Den här ryktlådan håller ordning på alla dina ryktsaker. Ryktlådan har säkert hasplås som håller den stängd när du flyttar den. Perfekt för belöningsgodis, sårvårdsprodukter eller vanlig ryktlåda.


Egenskaper:


  • Perfekt som pall för att nå upp
  • Gjord av hållbar, gjuten plats med räfflad ovansida
  • Lyft locket för två avtagbara förvaringsbrickor för små föremål
  • Den här ryktlådan håller ordning på alla dina ryktsaker
  • Ryktlådan har säkert hasplås som håller den stängd när du flyttar den
  • Perfekt för belöningsgodis, sårvårdsprodukter eller vanlig ryktlåda

Teknisk beskrivning:


Material: Polyuretan. Storlek: 47 x 30 x 33 cm.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Veldig greit at kassen skulle være solid at man kan bruke den som krakk, men ville ikke ha gjort det for ofte siden lokket tilslutt falt av. Men siden de andre striglekassene her hos oss som regel ryker av at man sitter på dem, er det greit med en litt mer solid model. Ellers er jeg veldig glad i godplass i kassene noe som ikke er så god på denne. Veldig trangt spesielt hvis man bruker brettet oppi som følger med.

0 Gillar

God plass. Men den var svart inni å kan bli litt vanskelig å se hva man har i en litt mørk stall. Virker som den er solid:)

Top Ware
0 Gillar

Sehr zufrieden, sehr stabil, nutze sie als Aufsteighilfe, geräumig, Preis-Leistung stimmen

Super god striglekasse!
0 Gillar

Har hatt den i 6år, og den er fortsatt like fin og ikke blitt ødelagt på noen måte! har den gamle modellen i rosa, og den er brukt som krakk og børstekasse i alle årene.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.