Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze All-In-One ryktlåda och pall

Produkt-ID: 26256

kr 579,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze All-In-One ryktlåda och pall
Beskrivning

Beskrivning

Denna praktiska extra tuffa ryktlåda kan också användas som en pall för att nå höga ställen eller stiga upp på hästen. Gjord av hållbar, gjuten plast med räfflad ovansida, klarar upp till 120 kg. Lyft locket för två avtagbara förvaringsbrickor för små föremål. Den här ryktlådan håller ordning på alla dina ryktsaker. Ryktlådan har säkert hasplås som håller den stängd när du flyttar den. Perfekt för belöningsgodis, sårvårdsprodukter eller vanlig ryktlåda.


Egenskaper:


  • Perfekt som pall för att nå upp
  • Gjord av hållbar, gjuten plats med räfflad ovansida
  • Lyft locket för två avtagbara förvaringsbrickor för små föremål
  • Den här ryktlådan håller ordning på alla dina ryktsaker
  • Ryktlådan har säkert hasplås som håller den stängd när du flyttar den
  • Perfekt för belöningsgodis, sårvårdsprodukter eller vanlig ryktlåda

Teknisk beskrivning:


Material: Polyuretan. Storlek: 47 x 30 x 33 cm.


Genomsnittligt betyg
4.9
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Praktiskt steg och rengöringsbox
1 Gillar

Denna rengöringsbox är väldigt robust (jag testade den genom att hoppa på den!) Och trevlig att använda. Locket stängs fint så att damm inte kommer in så länge du stänger det. Är ett bra lås, mot människor som inte behöver. Färger matchade inte bilden med mig. Brickorna på insidan var inte orange för mig, som på bilden, utan bara svart. Jag gillar det faktiskt, så det var kul i mitt fall! Förresten, det finns två containrar, så det finns inte mycket utrymme kvar för större föremål, men du kan naturligtvis hålla det ute.

0 Gillar

Mycket bra att lådan ska vara solid så att du kan använda den som en pall, men skulle inte ha gjort det för ofta eftersom locket till slut föll av. Men eftersom de andra kryssrutorna här hos oss vanligtvis ryckas av att sitta på dem är det okej med en lite mer solid modell. Annars är jag väldigt förtjust i gott utrymme i lådorna, vilket inte är så bra på det här. Mycket trångt, särskilt om du använder brickan inuti.

Verktygslåda
0 Gillar

Den ersättliga assistenten på resor och hemma! Praktiska fack där alla nödvändiga tillbehör passar - från borstar till gummiband för man. En pålitlig avföring hjälper till att förbereda hästen för start och ge ryttaren vila i pauser.

Bra köp: D
0 Gillar

Det är verkligen ett bra köp: D Det är stabilt, bra som en pall och stor rymlighet ... Kan dock inte rekommenderas att släppa med xD Jag har varit helt nöjd: D Och spåren på locket får dig att stå, även om ens skor är släta: D

Rekommenderas starkt!
0 Gillar

Mycket trevlig, bra kvalitet och mycket hållbar! "Låset" kan vara lite knepigt, var svårt att ta reda på i början eftersom du bara behöver ta tag i en av den. (Kan inte ses på bilden) Annars älskar jag helt designen och utrymmet inuti. Bara bra härifrån! :-)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.