« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Benskydd till häst / Damasker & dressyrskydd

Horze Cairo Infra-Red strykkappor

RRP: -10% Rabatt
429,00 kr
RRP: 479,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 12% från 800 kr eller 16% från 1200 kr
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 12 rabatt. Köp för 1200kr och få 16rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.06.2024.
Färg: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Cairo Infra-Red strykkappor
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Andningsbara strykkappor fodrade med tyg som har infraröd teknik och ett slitstarkt ballistiskt nylonslagskydd. De keramiska partiklarna som vävs in i fodret absorberar hästens kroppsenergi och avger infraröda strålar som tränger djupt in i huden där de har en vitaliserande effekt på blodcirkulationen och därmed på vätskeutbytet i benet. Detta förbereder benet perfekt för den kommande belastningen av muskler och leder under träning.

Egenskaper:

  • Infrarött tekniskt foder med keramiska nanopartiklar Vitaliserande effekt på blodcirkulationen & ämnesomsättningen Stötdämpande Perforerad neopren yttre för ökad andningsförmåga Snabbtorkande Mjuk stoppning Storlek S & M med två stängningsremmar, storlek L & XL med 3 remmar 1 par Välj en storlek upp för bakbenen

Teknisk beskrivning:

100% Polyester

Produkt-ID: 19193

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: