Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

HorseMaster Derm 14, 500 ml

kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
HorseMaster Derm 14, 500 ml
kr 359,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Derm 14, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

Derm 14 är en kladdfri gel för utvändigt bruk som hindrar hästen från att hamna i den onda cirkeln med klåda och kliande, särskilt i man och svans.Egenskaper:Varje komponent är växtbaserad med tillsats av bensylbensoat. Varje komponent är utvald för sin specifika egenskap mot eksem.Skyddar och återfuktar skadat hår.Omedelbar effekt mot klåda: hästens hud lindras redan vid första applicering, så att hästen upphör med kliandet direkt.Mjukgörande på hud som har en tendens att tjockna.Antiseptisk effekt på eventuella sår orsakade av klåda.Reducerar hudkänslighet vid svår erytem.Ökar blodcirkulationen för bättre läkningsprocess.Stimulerar hårväxt.DERM 14 är en kladdfri gel som gör håret smidigt och silkeslent.Komponenterna i gelen ger en utmärkt transdermal genomträngning.


Teknisk beskrivning:


500 ml flaska. Aromatiska örtextrakt, bensylbensoat, renat vatten, karbomer.


Produkt-ID: 302294

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Lagts till i kundvagnen
HorseMaster Derm 14, 500 ml
Produkt-ID:
Totalbelopp:
Det finns endast produkter på lager. Du har redan produkt i din kundvagn. De återstående produkterna har lagts till i din kundvagn.