Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Bucas Optima hoppgjord

Produkt-ID: 316873

kr 629,40
kr 1.049,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Optima hoppgjord
Beskrivning

Beskrivning

Den nya serien av gjordar från Bucas täcker alla ridgrenar med Optima anatomiskt formade sadelgjord, Connect sadelgjord och Connect dressyrgjord. Alla är designade med jämn tryckfördelning över hästens mage.
Bucas Optima sadelgjord är anatomiskt formad för extra frihet runt armbågarna. Det är även förstärkt för ett ökat skydd för magen vid hoppning. Det högpresterande Bucatex-fodret hindrar gjorden från att glida och förebygger på så sätt skav medan utsidan andas och är lätt att torka ren.


Egenskaper:


  • Trippelresår i båda ändar
  • Spänne till spänne-webbing
  • Spännen i rostfritt stål
  • D-ring för fäste av hjälptyglar

Teknisk beskrivning:


Storlekar: 100 cm/38” – 155 cm/60”.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

nedslående
0 Gillar

Jag trodde att en bucas tillverkad var av bättre kvalitet än detta. Gummibeläggningen på tyget flockar av efter bara ett par gånger användning, så den ser gammal och fläckig ut efter en kort tid.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.