Köp F.R.A. Cavallo broddverktyg | horze.se

F.R.A. Cavallo broddverktyg

kr 199,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 06.05.2021.
Galvanisering F.R.A. Cavallo broddverktyg cavallohorseriderfr
F.R.A. Cavallo broddverktyg
F.R.A. Cavallo broddverktyg
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
F.R.A. Cavallo broddverktyg
Beskrivning

Beskrivning

Broddar till hovboots ger din häst ett bättre grepp på halt underlag, såsom is, lera och snö.
En video för hur du sätter i broddarna, Simple Hoof Boot Stud Application, medföljer.


Egenskaper:


  • Att tänka på om broddar till hovboots: Se till att bootsen passar bra och att din häst är van att använda dem innan du använder börjar använda broddar.
  • Använd alltid broddar på båda bootsparen för korrekt balans.
  • Släpp inte ut hästen i hagen med broddade boots. En lekfull och pigg häst kan skada sig själv och andra med broddade boots.
  • Vid borrning, se till att brodden inte går genom sulan. Detta kan i synnerhet vara ett problem på äldre boots med slitna sulor.
  • Var försiktig när du använder broddar när sulan är tunnare på grund av använda och slitna boots. Broddar kan gå igenom sulan.
  • Använd alltid sunt förnuft och bästa omdöme när du ska ut och rida i halt underlag. Hovboots ger extra grepp, men de har sina gränser och gör inte ridning på halt underlag säkert.
  • Enkel montering.
  • Förborra 1/8 tum hål med 3/16 tum borr. Poly pad-sulan är en speciell formulering av polymerer som vi utvecklat till STORA hästar. Placera änden av broddbanan över det borrade hålet och skruva sakta i brodden.

Teknisk beskrivning:


En storlek.


Produkt-ID: 314931

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning