JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track körtäcke

Produkt-ID: 24887

kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track körtäcke
Välj storlek Storleksguide
Back on Track körtäcke
kr 1.290,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track körtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Back On Track körtäcke av oxfordnylon. För bruk under selen. Utmärkt för att hålla hästens muskler varma under träning. Fodrat med Back On Tracks material som stimulerar blodcirkulationen i vävnaden som är i kontakt med textilen. Två remmar på sidorna håller detta täcke på plats. (M = varmblod eller hästar som använder storlek ca 135 cm i täcken. L = Stora varmblod eller kallblod som använder storlek ca 145 cm i täcken.)


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra kvartalblad
0 Gillar

Jag köpte just det här kvartalsbladet för min standardbred för övningskörningar på morgnarna. Det är lätt och har hög kvalitet.

Storlek: Normal
torrhäst i träning
0 Gillar

en matta med bra passform och kvalitet. köpte storlek L för min häst med 145-155 i däcket. verkar vara lite snäv över rumpan. så var tvungen att ta av stickan bakom svansen.

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.