Köp HorseMaster Harpagophytum Semoulette, 1 kg | horze.se

Harpagophytum Semoulette, 1 kg

kr 449,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: HZWEEKEND
Kopiera koden: HZWEEKEND
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.04.2021.
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Harpagophytum Semoulette, 1 kg
Beskrivning

Beskrivning

HARGOPHYT rekommenderas för hästar och ponnyer som lider av led- och muskelproblem och kan även främja behandlingen av artros hos hästar.Egenskaper:Harpagophytum har genom alla tider varit känd för sina naturligt lindrande egenskaper.HARGOPHYT är ett kosttillskott för flexibilitet hos äldre och stela hästar.HARGOPHYT lindrar hästar som är stela i början eller slutet av en träning.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning:Fukt 99%.Råprotein 0,1%.Råaska <0,1%.Tillsatser per kilo:Harpagophytum: 50%Växtextrakt:Fräken, svarta vinbär, ringblomma, styvmorsviol.Försiktighetsåtgärder vid användning:Framställt för hästar - Förvaras utom räckhåll för barn.Förvaras torrt och svalt - Omskakas väl före användning - Återförslut efter bruk.


Produkt-ID: 302357

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning