Spara 15 % på alla ridbyxor och ridtights från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Nosgrimma

Nosgrimmor ramar in din hästs ansikte och ger kontroll och stöd för alla ridgrenar. Kapsoner finns i många olika lädermaterial.

Dina filter:
61 artiklar

En välsittande kapson komplimenterar hästens huvud och ger ett milt tryck och kontroll.

Nosgrimmor för olika grenar kan handla om allt från en traditionell kapson till en specialdesignad nosgrimma för träning eller tävling. En elegant söm eller en slät, klassisk finish på en upphöjd eller flat nosgrimma ramar vackert in hästens huvud. Aachennosgrimmor uppmuntrar hästen att hålla munnen stängd och minskar risken att tungan läggs över bettet. Dessa mångsidiga nosgrimmor är utmärkta för dressyr, men ses även inom hoppning och fälttävlan. En remontnosgrimma har samma funktion som en aachennosgrimma, men med endast en rem utan den extra remmen under hakan som aachennosgrimman har.

Horze har nosgrimmor för alla tävlingsgrenar och behov.

Inom fälttävlan och hoppning föredrar många en pullarnosgrimma som lägger ett milt, vadderat tryck mitt på nosryggen och runt käken och under hakan för kontroll och stabilitet. Breda, vadderade nosgrimmor är perfekta för dressyr och kandarträns. En flat, bred nosgrimma är vanligt under jakt. Lägg till lite blingbling för skojs skull genom att välja mellan färgglada kristaller eller klassiska nitar. Sätt på en reflex på nosgrimman så att mötande trafik alltid ser er i mörkret. Vad du än föredrar så har Horse en nosgrimma för dig.