Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

HorseMaster Equisport Electrolyte lösning, 5 L

Produkt-ID: 302324

kr 539,10
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
HorseMaster Equisport Electrolyte lösning, 5 L
kr 539,10
kr 599,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Equisport Electrolyte lösning, 5 L
Beskrivning

Beskrivning

Återställning av elektrolytbalansen


För kompensation av elektrolytförluster hos hästar och för användning som en kompletterande källa av nödvändiga näringsämnen för att stödja återhämtningen efter lopp, hård träning, transport, distansritt, fölning.Egenskaper:Hästar förlorar stora mängder elektrolyter genom svettning under hårda träningsperioder, prestationer och i höga temperaturer.Det är viktigt att hästen har fri tillgång till en saltsten, eftersom elektrolyter som kalium och natrium endast finns i små mängder i basfodret. Under förhållanden som dessa behöver hästen extra elektrolyter som tillskott i sitt dagliga foder. EQUISPORT ELECTROLYTE ger ett balanserat, lättabsorberat tillskott av de viktigaste elektrolyterna i koncentrerad och mycket välsmakande form.Tillsatt glycin ger en bättre absorption av elektrolytsalt.


Teknisk beskrivning:


Analys per liter:Natrium (klorid) 200 g.Dextros 100 g.Kalium (klorid) 35 g.Kalcium (klorid) 11 g.Magnesium (klorid) 6 g.Glycin 2,5 g.Zink (klorid) 2,5 g.Mangan (klorid) 1,3 g.Koppar (klorid) 0,6 g.Kobolt (klorid) 0,09 g. Ingredienser:Vatten, dextros, mineraler, glycin, arnika, äppelsmak.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.