Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Rohan träns

Produkt-ID: 10013

kr 1.090,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Rohan träns
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Rohan träns
kr 1.090,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Rohan träns
kr 1.090,00
Pharma Leather Conditioner, 450 ml
kr 189,00
Horze Rohan träns
Beskrivning

Beskrivning

Svängt nackstycke ger det här tränset extra komfort.


Dressyrträns med snygg design med brett, vadderat läder på känsliga områden där hästen lätt får skav. Ett elegant, svängt, brett och vadderat pannband med en rad glänsande strasstenar gör det här tränset till ett snyggt val. Läder av hög kvalitet som bara blir bättre och bättre med regelbunden vård och som håller i många år.


Egenskaper:


  • Vadderat, rundat nackstycke
  • Läder av mycket god kvalitet
  • Svängt pannband med kristallaccenter
  • Spänne för tyglar och bett
  • Vadderad, justerbar nosgrimma med pullback och tjockt foder
  • Tyglar ingår inte

Teknisk beskrivning:


100 % läder.
Färgen Svart/Svart har lackad nosgrimma.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Träns Horze Rohan
0 Gillar

Jag gillade huvudet mycket, kvaliteten är utmärkt! storlek X-Full närmade sig vårt ganska stora huvud))

Storlek: Stor
Trevligt träns
0 Gillar

Jag gillar verkligen det här huvudet men kolven var nästan för liten för min ponny. Näsbandet är i den lösligaste inställningen. Älskar att det kommer med tyglar och snyggt vadderade.

Storlek: Liten
Trevligt och prisvärd!
0 Gillar

Jag köpte den här endast för en showbehållare och jag tror att den passar riktigt bra för det. Jag förväntade mig inte att det skulle komma med tyglar vilket var en trevlig överraskning! Pannbandet var lite tunnare än jag ville men jag hade en säkerhetskopia som fungerar bra. Polstret är väldigt mjukt och det passar min f / s häst med spännen till reserv. För priset kan du inte slå det! Inte säker på om det skulle hålla upp till daglig användning men för vad jag ville ha det för det är perfekt!

Vackert betel men dåligt stort
0 Gillar

Trevligt betel lite styv för ny. Ändå inte särskilt bra storlek. Jag tog en storleksskolv eftersom min sto är mellan häst och kolv. Näsbandet är för hårt även vid det första hålet. Och idem i under halsen. Besviken över storleken hade jag aldrig haft problem innan jag tog storlekar på andra märken.

Storlek: Normal
Visa färdig träns!
0 Gillar

Ett huvudkvalitetssats som är välgjord. Diamant accenter, vadderat huvudstativ, vev näsband och anatomiskt snitt ger ett trevligt intryck särskilt på dressyrdomarna. Sammantaget en bra träns.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.