Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Sparta jaktträns

Produkt-ID: 10014

kr 719,20
kr 899,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horze Sparta jaktträns
kr 719,20
kr 899,00
Pharma Leather Cleaner, 450 ml
kr 159,00
Horze Sparta jaktträns
Beskrivning

Beskrivning

Ett kraftigt jaktträns, perfekt för långa ridturer.


Fältryttare använder vanligtvis ett brett, slätt pannband och en bred, slät nosgrimma, och det här tränset har allt. Den höga kvaliteten på detta träns är perfekt för ridning på fritiden eller under jakten. Sidostycken och käkrem har silverfärgade, rostfria spännen för enkelhet och funktionalitet. Tränsa din häst för fältritten med detta klassiska träns.


Egenskaper:


  • Ergonomiskt format nackstycke
  • Avtagbar aachen-nosrem
  • Avtagbar käkrem på båda sidorna
  • Tyglar ingår inte

Teknisk beskrivning:


100 % läder.


Tvättråd:


Öppna spännena och torka rent med fuktig tvättsvamp. Bör ej dränkas i vatten eller kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda för läder. Använd läderrengöring och läderbalsam för att bevara skick och lång hållbarhet.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra huvudskikt
1 Gillar

Har detta huvudbonader till min häst och det är fantastiskt, har bra passform och bra kvalitet. Det enda som kan vara bättre är om priset sänktes lite eftersom huvudskiktet är lite dyrt.

Klämmorna förstördes snabbt
1 Gillar

Läderet bärs snabbt, klämmorna bröts snabbt. Annars fint huvudskikt.

Jag var skeptisk till anatomiska monokronor ...
0 Gillar

Men det här huvudet ändrade det! Jag har en sto som är något grön och tycktes ständigt gnugga ansiktet. Hon bar på sig en kullstorlek i det kollegiala linjen, så jag köpte henne det här huvudet i kullstorlek. Kollegin var nästan lite stor på henne, men den här passar henne perfekt med utrymme att gå upp eller ner ... utom ... för cavesson. Blixten är bra - men cavesson är en för liten och hon är på den allra första passningen. Jag kan se om jag kan köpa en reserv i häststorlek. Annars älskar jag det här huvudet och är väldigt nöjd med mitt köp, och det är min mindre irriterade sto: D

träns
0 Gillar

Mycket trevligt pannband! Verkar som om det är lite dåligt att inga tyglar kom med eftersom det är lite dyrt. Annars är allt bra.

Fint huvudskikt i god kvalitet.
0 Gillar

Huvudskiktet är av god kvalitet, normal passform. Mycket justerbar och läderet är mjukt. Saknar tyglar, och priset är lite styvt. Men allt som allt ett bra huvudlag som har blivit min och hästens favorit!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.