Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze anti-Slip gelpad

Produkt-ID: 17634

kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Horze anti-Slip gelpad
Beskrivning

Beskrivning

Dölj denna mångsidiga gelpad under sadeln för diskret stöd.


Håll din häst bekväm i alla lägen. En mångsidig kvalitetspad som fungerar som en non-slip pad samt extra stoppning. Denna gelpad ger en diskret men hög grad av stötdämpning och mjukt vävnadsskydd. Detta är ett av de få lösningarna för hästar med skadad manke. Anatomiskt formad med varierande tjocklek ger den perfekta stoppning för en utsatt och sårbar manke. Kupolformen är ca 2,5 cm tjock i mitten och avsmalnande ut mot kanterna, och gjord för hästens komfort. Denna pad höjer sadeln korrekt och ger en säker, bekväm passform. Padden är perforerad för att tillåta luftflöde och hålla din häst sval. Giftfri gel som är lätt att rengöra.


Egenskaper:


 • Designad för att fylla ut vid manken där muskelatrofi/underutveckling/obalans i musklerna kan finnas
 • Anatomiskt formad för att fylla ut vid manken, där muskulaturen är minimal och där det finns behov för utveckling
 • Passar alla sadlar
 • Lätt och med andasfunktion
 • Lämplig för äldre hästar
 • Hjälper hästar vars ryggar kan ha blivit känsliga av konstant glidande sadel
 • Enkel passform
 • Idealisk för tävlingssadlar
 • Tillverkad av allergivänligt, giftfritt, lukt- och bakterieabsorberande, mycket flexibelt gelmaterial

Teknisk beskrivning:


Giftfri, anti-slip gel.Ryggrad: 20.5" (52 cm).Bredd front: 16" (40,6 cm).Bredd baktill: 14.5" (37 cm).


Tvättråd:


Tvättas för hand i milt tvålvatten.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Fungerar ganska bra.
7 Gillar

Jag köpte denna dyna eftersom jag har en häst som sadeln alltid glider för långt framåt. Den här dynan fungerar okej. Inte utmärkt, men mycket bättre än vad jag har använt!

gel spjäll
5 Gillar

mycket besviken två gånger att köpa två gånger slits under normal användning efter 6 månader denna färg i gult och ger ett smutsigt utseende trots en tvättburk dyra men dålig kvalitet

Gelstötdämpare halkfri Horze
5 Gillar

Rätt beskrivningen: gelens tjocklek är en halv centimeter och den har inga förtjockningar. På telefonen sa cheferna att de höll den i sina händer och bekräftade tjockleken i mitten av 2,5 cm, och de bara ryckte upp den i butiken. Jag är mycket besviken, eftersom jag reser till dig genom hela staden bara för gelén med en förtjockning, andra var också i butikerna närmare.

Precis lika bra som Grand Prix gel pad!
4 Gillar

Jag köpte den här dynan för att byta ut min Grand Prix-gelkudde som börjar bli fin och försämras. Jag förväntade mig att det skulle vara av lägre kvalitet och "klibbigt", som vissa gelkuddar är. Jag blev extremt imponerad av kvaliteten när jag fick den - inte alls klibbig och lika bra som Grand Prix-dynan till halva priset! Fungerar utmärkt som en antislipning och extra sockabsorberande dyna för min OTTB med hög isch mank.

Lysande
4 Gillar

Jag tog med en av dem för ett tag sedan efter att jag köpte andra alternativ och jag kan säkert säga att det var den bästa antislipsen som jag har tagit med. Det är fantastiskt och gör det som det säger stoppar sadeln att glida men låter ändå luft komma till hästen. det tvättar också underbart eftersom några av de andra jag hade tagit med började riva efter några tvättar men inte detta 1 det ser ut som nytt efter det har tvättats Sammantaget ett fantastiskt köp

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.