Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

HorseMaster Hoof Repair, vätska, doseringsflaska, 1 L

Produkt-ID: 302360

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Hoof Repair, vätska, doseringsflaska, 1 L
Beskrivning

Beskrivning

Flytande biotin.


Hoof Repair är ett värdefullt fodertillskott för hovvård på föl och åringar samt för alla hästar med dålig hovkvalitet i form av sköra, spruckna eller långsamt växande hovar eller svag hovvägg. Hoof Repair hjälper till att hålla hovarna friska med hjälp av balanserad och näringsrika mängder biotin, metionin och zink i välsmakande form.Använd Hoof Repair i 4-6 månader för bästa resultat.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning:Glukos, propylenglykol.Analytiska beståndsdelar:Råprotein 6,4%.Råfiber: <0,5%.Råfett: < 0,1%.Fukt 51,8%.Aska 0.6%.Tillsatser per kilo:Vitaminer:Biotin: 480 mg.Pantotensyra 1 370 mg.Aminosyror:DL-metionin 30 200 mg.Spårämnen:E6 zink (zinkoxid) 2 740 mg.E4 koppar (kopparsulfat) 205 mg.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.