RigCalm 1 kg

579,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
1 kg (579,00 kr / kg)
Upp till 20 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15 rabatt. Köp för 800kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 27.06.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund.
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

RigCalm är en produkt som är utformad för att hjälpa till med hantering av livliga hingstar och valacker. Det fungerar snabbt och effektivt och kan användas på både lång och kort sikt. Det är särskilt användbart för valacker som har ett "hingstbettende" och visar för mycket intresse för ston.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Munkpeppar, magnesiumglycinat, kalciumkarbonat, spetsig kalebass, magnesiumkarbonat, långpeppar, svartpeppar, ingefära.


Användning:


Utfodringsrekommendation: 2 x 25 ml mätskedar två gånger dagligen för en genomsnittlig häst på 500 kg. Använd inte på hingstar som aktivt används för avel.


Produkt-ID: 321501

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.